Search This Blog

Wednesday, 24 August 2011

bergaduh kerana GEMUK!!

cerita dia macam ni, kelmarin aku tau yang bf ku ni sakit,stres dengan exam...ok la..so ku suruh dia rest lepas ku kol dlm pkul 4 lebih...jd ku kol la dia malam,dlm kol 9 gitu. jadi cerita punya cerita,dia marah aku sebab badan aku tak berubah. masih juga sama..gemuk...

Monday, 22 August 2011

he'll be back !!

yes..cant wait nak tunggu my dear kurt...tak sabar nak tunggu tarikh 29 ogos...
rindu yang teramat sangat kat dia..entah macam mana aku nak explain perasaan aku ini. aku tahu dia pun rasa benda yang sama. dia pun rindu. tak sabar nak dating,jalan2..gurau2...mesti kami ada bergaduh kalau dia plg nanti..hahha..konpem..
tapi satu hal la yang aku risau...badan aku tak de perubahan pun..sama jer...masih lagi macam dulu.."BESAR"...tu la title org kat aku...tp kenapa org lain yang gemuk dari aku tak pun ditegur?heran la...nape ek?tp kalau dia sygkan aku ikhlas..dia blh trima aku siapa..janji aku pun perlu berusaha untuk jd yang terbaik untuk dia..aku dah pernah ckp kat dia "syg,selagi aku tak jadi lawa, aku xnk jmp parents kau dulu,malulah..".ehehhee..
*yang ini memang dah aktiviti kami kalau keluar dating
Lokasi : Jolly bt 7
Masa: Tidak kira siang dan malam
Aktiviti: Makan sampai kenyang...mengusik dan merajuk...pastu..jalan!!
I LOVE U SAYANG!!

i still love u

aku ada ada boyfriend dulu ni....entah kenapa hari ni masa aku bukak fb dia...tetiba dia luahkan perasaaan kecewa dia kat pmpuan. sedangkan dia dulu la yg suka mainkan perempuan2 kat luar..mungkIN Tuhan sudah turunkan hukuman kat dia..tp jujur dalam hati ini masih ada sisa cinta...first love la katakan.

Changing my life

In sudden today, i feel like i need to change the path of my life. aku nak tukar course, or maybe berhenti jer dari IPTA ni..hidup kat sini bosan. bukan tiada kawan2 yang baik..tapi tiada kebebasan. asyik2 belajar pasal benda2 yang tak masuk akal..pasal bangunan la, tanah la, macam2...stres la belajar benda macam ni. nak kata aku menyesal tak juga..tapi entah la, baru sekarang aku sedar Engineering is bored and its just not myself. aku mok belajar memasak, fashion, make ups...bukan bangunan and so fort..boring betol..asal bukak buku jer,smua fakta yg tak masuk akal. kalau nak buat bangunan mesti macam ni,macam tu la..cuba kalau course masak2...bahan2 yang nak dimasukkan dalam masakan tu boleh jer nak tambah pa pe pun perasa.ni kalau kalau bab2 jurutera..mesti  guna simen jenis ni, ukuran tanah ni..kalau tak..tak sedap la jawabnya. 
then, what should i do?kalau nak berhenti belajar sekarang, nanti parents kecewa dgn aku. 

Thursday, 28 April 2011

kenapa kwn blh lupakan kwn mcm tu jer?

herm,...i ada sorang kwn ni...dia ni mmg jenis manusia yg xde perasaan la...so..mcm ni cerita dia..i masih lg belajar kat satu IPTA ni..kami ada la dalam 3 org sekawan ni...so..yg sorang nama dia T sorang nama H...kami 3 ni satu kumpulan dgn kami dalam apa2 pun projek ke..ape2 laa...jadi aku dgn sik T ni makin hari makin rapat sebab si H ni xpandai nak buat kerja...asyik sibuk dgn dunia cinta dia dgn "husband" dia tu jer...bosan btul tgk...skrg ni plak..ntah tak semena2 si T ni rapat dgn si H tp mula jauh dari aku...xfaham la...dia ni mmg hipokrit

Wednesday, 27 April 2011

i am 19 soon

roundheart says: 19 soon..but i feel life isnt meant anything to me yet...i cant go out with friends...i cant enjoy like what teens does...my mum is to0 controlling myself....i cant even hang out for movie with my boyfriend...what does life means when everything being controlled...